Herhaalrecepten

Bij Huisartsenpraktijk Michiel Boersma kunt u herhaalrecepten telefonisch aanvragen via de herhaalreceptenlijn of online via ons herhaalreceptformulier.

 • Herhaalrecept aanvragen telefonisch
  Voor het telefonisch aanvragen van herhaalrecepten kunt u onze receptenlijn bellen via nummer: 035 621 4498 (kies 2)
  U kunt uw herhaalrecepten inspreken.
   
 • Herhaalrecept aanvragen online
  Voor het online aanvragen van herhaalrecepten kunt u gebruik maken van ons herhaalreceptformulier. U klikt hiervoor op het icoon Herhaalrecept op de homepagina.
  U kunt het herhaalreceptformulier invullen en online indienen. Na het indienen van het formulier ontvangt u hier een bevestiging van op het door u opgegeven e-mailadres.

Om een herhaalrecept aan te vragen dient u ingeschreven te zijn bij onze praktijk en dient het recept eerder voor u uitgeschreven te zijn door uw arts of specialist.

Indien wij geen contact met u opnemen en wij hebben uw aanvraag ontvangen op een werkdag voor 12:00 uur, dan ligt uw herhaalrecept na twee werkdagen na 16:00 uur gereed bij de door u gekozen apotheek.

Mocht het inspreken van de receptenlijn of het gebruik maken van het herhaalreceptformulier voor u lastig zijn, dan kunt u uw herhaalrecepten aanvragen bij de assistentie.
Dit kan, bij voorkeur 's ochtends, telefonisch via nummer: 035 621 4498 (kies 3) of op de praktijk bij de receptie.